Tabara de fete sau haremul arhidiaconului „La Cererea Nimanui” cu Mirica, Gojira si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


Gojira, Tudor și Sergiu Mirică îți dau întâlnire pe canalul de Youtube HappyfishTV la cea mai recentă ediție a podcastului „La cererea nimănui”, în care se discută despre: Arhidiaconul acuzat de către elevele sale că le face avansuri, Canalul Bîstroe, Rețeaua de pilule pentru avort, „Proiectul Pasărea Roșie”, precum și alte subiecte tari.

Scandal sexual la Seminarul Teologic Ortodox din Baia Mare. Arhidiaconul Daniel Farcaș, profesor de Morală, Nou Testament şi Vechi Testament la Seminarul Teologic Ortodox din Baia Mare este acuzat că le face avansuri elevelor. O înregistrare care a intrat în posesia Recorder scoate la iveală adevăruri şocante şi revoltătoare totodată. Imaginile și mesajele au ajuns la conducerea Seminarului, dar și la Episcopul Iustin al Maramureșului și Sătmarului, membru în Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. În fața acestor înalte fețe bisericești s-au prezentat și două eleve care au reclamat comportamentul arhidiaconului profesor.

Profesorul şi-a dorit o relaţie de prietenie cu elevele sale, în special cu „Cătălina” şi, sub pretextul că o ajută cât timp părinţii ei sunt plecaţi la muncă în străinătate, s-a apropiat de ea mai mult decât i-ar fi permis statutul de faţă bisericească.

La un moment dat, „Cătălina” şi-a dat seama că insistenţele profesorului devin deranjante pentru ea. A fost momentul în care a decis că relaţia de prietenie dintre ea şi Farcaş să se încheie. I-a comunicat că vrea să revină la adresarea cu pronumele de politeţe, iar îndepărtarea ei a atras după sine furia profesorului, care o pedepsea ori de câte ori prindea ocazia.
Sancțiunile dictate împotriva lui Daniel Farcaș au fost fie minore, fie motivate de aspecte care n-au avut legătură cu situația de la Seminar.

Surse: recorder.ro, romaniatv.net

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #mirica #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Mirica: https://www.instagram.com/_mirica/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate