#72 | Cornel Ilie | „Îmi place să pun oamenii pe gânduri.” | Boomerul şi Milenialu’ cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


Cornel Ilie este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Boomerul și Milenialu”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, în care se discută despre: Cum s-a născut trupa Vunk, Muzică, Pandemie, Perioada „Atomic TV”, Copilărie, Premii și alte subiecte interesante.

Vunk este o formație pop rock din România. Trupa a fost formată după ce Alex Belciu și Victor Cenușă au plecat din Vank. Cei doi membri rămași, vocalistul Cornel Ilie și toboșarul Nicu Sârghea, i-au recrutat pe muzicienii Daniel Ionuț Onel (bas) și Gabi Maga (chitară).

Muzician, compozitor și producător, Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați și longevivi artiști din România, cu o carieră de 25 de ani. Este membru fondator și solist al trupei pop-rock VANK, devenită apoi VUNK. Piese precum „Prăjitura cu jeleu“, „Vreau o țară ca afară“, „Așa, și?“ sau „Pleacă“ au ajuns rapid la sufletele oamenilor și au ocupat primele poziții în topurile muzicale românești.

În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar despre o trupă românească – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Cornel a realizat de-a lungul timpului și muzică de film iar recent a jucat rolul lui Sam în musicalul Mamma Mia. Pe lângă cariera artistică, acesta se implică în mod constant în numeroase acțiuni cu impact social și susține diverse proiecte umanitare.
Surse: wikipedia, curteaveche.ro

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate