Andi Moisescu: „Ani de zile eu am crezut ca nu sunt pentru TV” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Andi Moisescu este invitat în ediția de astăzi a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, în care se discută despre: Cum și-a început carieră în radio și TV, Cum funcționează „Apropo TV”, „Românii au talent”, Muzică, precum și alte subiecte interesante.

Alexandru „Andi” Moisescu s-a născut în București pe data de 26 octombrie 1972 în familia unui fost regizor de film. Este un jurnalist din România, realizator și prezentator TV. Este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București. Este căsătorit cu Olivia Steer și au doi copii, Luca și David.

A devenit celebru la un concurs de pe postul „Radio Unifan”. Prima sa apariție a fost la „Radio Costinești” apoi la „Fun Radio” și în final la „Pro FM”.

În anul 1996, Andi a fost numit director de programe la Pro FM și atunci și-a dat seama că nu avea să profeseze în domeniul matematicii. În decursul aceluiași an, Andi a început să lucreze în televiziune. A lucrat alături de Florin Călinescu și alți oameni celebri din Pro TV.

Între 2000 și 2004 a realizat emisiunea „Marcă Înregistrată” la postul de televiziune Pro TV. Din anul 2005 realizează emisiunea „Apropo TV” la postul de televiziune Pro TV . Din anul 2011 face parte din juriul show-ului „Românii au talent”, împreună cu Andra, Alexandra Dinu, Mihai Petre, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu / Bebe Cotimanis. Din 2017 până în 2019 a prezentat emisiunea „Pe bune?!”.

Sursă: Wikipedia.

Îți mulțumim că ne susții cu like, share, subscribe și gânduri bune!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgo…
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishte…
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #andimoisescu #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate