Andreea Balan: „Dupa ce s-a despartit Andre, am luat-o de la zero!” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Andreea Bălan este invitată în ediția de astăzi a podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, în care se discută despre: Cariera sa muzicală, Colaborări, Întâmplări din viață personală, precum și alte subiecte interesante.

Andreea Bălan s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești. Este o cântăreața română de muzică pop și dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului „Ba Da, Ba Nu”, urmând ca, doi ani mai târziu, să-și lanseze primul album, „Amețiți de fum”. A devenit cunoscută că membră a duetului ”Andre”, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume. A influențat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „șenile”, a codițelor, a fustelor mini și a sutienelor push-up. Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute.

După destrămarea formației Andrè, lansează, pe 23 iunie 2002, primul album solo, „Te joci cu mine”. De atunci, a lansat încă cinci albume și douăzeci de videoclipuri. În 2007 participă la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde se clasează pe locul întâi. Alături de același partener, Petrișor Rudge, participă și la varianta internațională a emisiunii, care s-a desfășurat în Mexic, unde a terminat pe locul al doilea. Este printre cele mai bine vândute artiste din România, din punctul de vedere al concertelor, din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 și este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica și dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă, înfățișate în peste zece schimbări de costume. A colaborat, printre alții, cu Connect-R, Keo sau Puya.

În 2017 s-a căsătorit cu George Burcea. Cei doi au împreună două fiice, Clara și Ella. Relația lor a luat sfârșit trei ani mai târziu.

După două decenii de la începerea carierei solo, piesele Andreei Bălan continuă să se afle în topuri și să strângă milioane de vizionări pe Youtube.

Surse: wikipedia.ro, wowbiz.ro

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe să le placă și altora!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #andreeabalan #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate