Femeia cu doua capete sau doua femei cu un corp | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Ep.11 | Podcast Omenirea.Ro


În cea mai recentă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Femeia cu două capete, Icoana semnată de Isus, Oameni care înjură persoane în locul tău.

Când gemenele siameze Abigail şi Brittany Hensel s-au născut, nimeni nu le dădea mai mult de câteva zile de viaţă.

Ele au acum 32 de ani şi sunt sănătoase, în ciuda faptului că au un singur corp cu două capete. Fetele au emoţionat lumea întreagă când au apărut în 1996 la The Oprah Winfrey Show şi pe coperta revistei Life. Fetele au două coloane vertebrale, care se unesc la pelvis, două inimi, două esofaguri, două stomacuri, trei rinichi, patru plămâni – din care doi sunt uniţi, un ficat, un sistem circulator comun şi sisteme nervoase parţial comune.

În ciuda faptului că s-au născut unite, Abby și Brittany au reușit să realizeze foarte multe lucruri. În 2018, ele au absolvit Universitatea Bethel și au reușit să se angajeze la o școală primară ca profesoare de matematică. În urmă cu câțiva ani, cele două au obținut și permisul de conducere, Abby fiind răspunzătoare pentru pedale, iar Brittany de restul. Medicii sunt, în continuare, surprinși de evoluția fetelor, mai ales că în lume au mai existat doar 4 perechi de gemeni siamezi care au împărțit un corp și două capete, dar au murit când au ajuns la maturitate, din cauza problemelor de sănătate. Abby și Brittany nu au în prezent nicio problemă majoră de sănătate și își trăiesc viața cât se poate de normal: merg la bowling, joacă volei, se plimbă cu bicicletă, înoată și cânta la pian.

Surse: qbebe.ro, ziaruldeiasi.ro

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate