Lonely Fans Ep. 3 | Capete prajite, mancaruri gresite si ce fac Simsii cand e calculatoru inchis Omenirea.Ro


Tudor și Baboiaș îți dau întâlnire pe canalul de Youtube HappyFishTV la o nouă ediție a podcastului „Lonely Fans” în care discută despre: Politică „zero- covid” în China, Poze greșite la mâncare, Nostalgia copilăriei, Pachețel de mâncare cu capete de pui prăjite, Cunoașterea propriului corp, Oameni cu fețe de marionete și sims, Tom Hanks din Vaslui, Pantera Gros, Oameni care mănâncă același lucru în fiecare zi, precum și alte subiecte tarI.

China a anunțat oficial că renunță la anumite măsuri din politică „zero-COVID”. În timp ce unele orașe și regiuni începuseră deja să relaxeze restricțiile la nivel local în ultimele zile, decizia majoră anunțată miercuri de Beijing pare să reprezinte un răspuns clar la nivel național în ceea ce privește gestionarea bolii.

Autoritățile chineze au decis că persoanele care au o formă asimptomatică sau ușoară de COVID vor putea de acum să se izoleze la domiciliu și nu vor mai fi obligate să meargă în spațiile speciale puse la dispoziție de stat – o relaxare majoră a politicii „zero-COVID”. Persoanele infectate vor raporta singure rezultatele testelor. De asemenea, Beijingul a renunțat la cerințele de testare PCR pentru majoritatea spațiilor publice, cu excepția spitalelor și a școlilor.

Surse: Libertatea.ro, BBC, The Guardian

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe să le placă și altora!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate