Dragostea in vremea puscariei – povestiri reale cu Cosmin Dorobantu (FSANP) “La mintea lui Tetelu” Omenirea.Ro


Cosmin Dorobanțu este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „La mintea lui Tetelu”, moderată de Dragoș Mușat, în care se discută despre: Tratamentul pe care îl primesc oamenii din politică în închisoare, Rudel Obreja, Relațiile dintre pușcăriași și alte subiecte pe aceeași tema.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, care ispăşeşte o condamnare la închisoare în dosarul Gala Bute, a anunţat, într-un mesaj postat duminică pe Facebook, că are cancer cu metastaze şi că vrea întreruperea executării pedepsei pentru a începe demersurile medicale fie în ţară, fie în străinătate.

La data de 21 aprilie 2015, DNA l-a trimis în judecată pe Rudel Obreja sub acuzația de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită. Acesta este suspectat că, alături de alți inculpați, cu ocazia organizării unei gale de box, ar fi beneficiat de fonduri provenite dintr-o sponsorizare ilegală.

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Rudel Obreja la 5 ani de închisoare cu executare la dată de 28 martie 2017. Decizia nu este definitivă.

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat în iunie 2018, de ÎCCJ, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Campioni pentru România (Gala Bute), decizia fiind una definitivă.

A fost eliberat în decembrie 2018 din Penitenciarul Jilava, după ce magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au admis contestația de suspendare a executării pedepsei, formulate în baza faptului că alcătuirea completurilor de 5 judecători nu s-a făcut prin tragere la sorți.

În aprilie 2022, Înalta Curte de Casație și Justiție respinge ca nefondate contestațiile în anulare ale lui Rudel Obreja, prin urmare, toți inculpații din dosarul Campioni pentru România (Gala Bute) revin în penitenciar, decizia fiind definitivă și a fost luată cu majoritate.

Cumpara vinurile lui Tetelu de aici: https://grammawines.ro/categorie/tetelu

#podcast #happyfish #lamintealuitetelu #tetelu

Follow us on the web:

Patreon: Tetelu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/273835691119470
Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul.decupat

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this video on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate