Liviu Teodorescu: „Noi am mancat muzica pe paine!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Liviu Teodorescu este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira în care discută despre: Muzică, Peripeții din viață personală, Concerte și alte subiecte interesante.

Liviu Teodorescu s-a născut pe 12 iulie 1992, în București. Este un cântăreț, compozitor și actor român, devenit cunoscut în urma participării la emisiunea-concurs „Vocea României”.
În 2006, Teodorescu a participat la Eurovision-ul copiilor, unde a făcut parte din grupul „Numai cu acordul minunilor”. În 2011 a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București și a fost admis la Conservator, secția Compoziție muzică ușoară.
În 2011, Teodorescu a participat în primul sezon al emisiunii Vocea României, unde a fost în echipa lui Marius Moga.

După participarea la „Vocea României”, în martie 2012, Teodorescu a fost invitat să joace în serialul „Pariu cu viața” , unde a interpretat propriul rol, intrând totodată și în trupa „ Lala Band”. În aprilie 2012, Teodorescu a compus piesa „Little bit of love” special pentru serialul de la Pro TV.
În 2013, Teodorescu a părăsit Lala Band. După plecarea din trupă, Teodorescu a lansat melodia, „Ești piesă”, care s-a bucurat de un mare succes în rândul fanilor. Aceasta a fost compusă de Marius Moga și produsă în studioul „deMoga Music” Mai târziu, Teodorescu a colaborat cu Andra pentru piesa „Așa e dragostea”. Tot în 2014, artistul a lansat și single-ul „Un loc în viața ta” marca deMoga Music, iar videoclipul, în regia lui Iulian Moga.

În 2015, Teodorescu a colaborat cu Robert Toma și Adda pentru piesă „Tot ce-a mai rămas”. După această colaborare, Teodorescu a lansat două piese: „În brațele tale”, cu care a intrat în Top 5 pe Youtube, la doar câteva zile după lansare și „Târziu”.

În 2016, Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva”. Tot în acest an, artistul a lansat piesele „Dor de ea”, „Gelos” și „Cine m-a pus”.Teodorescu a colaborat cu fratele sau, Matei Teodorescu și cu Adda pentru piesa „Matematică iubirii” dar și cu Sore pentru piesa „Adu-mi aminte să te uit”, compusă în studiourile HaHaHa Production. Textul piesei a fost scris de Sore, Teodorescu și Robert Toma.

În 2017, Teodorescu, împreună cu dansatoarea profesionistă Marica Derdene, s-a clasat pe podium în cadrul emisiunii-concurs „Uite cine dansează”.

Surse: Wikipedia

#gojira #liviuteodorescu #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate