Too soon „La cererea nimanui” cu Gojira, Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „La cererea nimănui” Gojira, Tudor și Tetelu discută despre: Atacurile rechinilor din Egipt, Întâmplări amuzante și alte subiecte.

Cumpara vinurile lui Tetelu de aici: https://grammawines.ro/categorie/tetelu

Două femei, inclusiv o româncă, au fost ucise de rechini în stațiunea egipteană Hurghada.
Coasta Mării Roșii este celebră pentru scufundările către recifele de corali, în zona stațiunilor Hurghada, Sharm el Sheik și, mai ales, Marșa Alam, spre sud. În Marea Roșie trăiesc mai bine de 25 de specii diferite de rechini însa astfel de atacuri sunt foarte rare, dacă ținem cont că 13 milioane de oameni vizitau anual Egiptul înainte de pandemie și mulți dintre ei intrau și în Marea Roșie, fără a păți ceva. În ultimii 10 ani au fost semnalate șase cazuri în care atacurile unor rechini au provocat moartea unor turiști, în Egipt.

Ca și în cazul atacurilor din 2022, și acum 12 ani s-a vorbit mult despre ipoteza că rechinii au fost atrași extrem de aproape de țărm de faptul că dintr-o navă ar fi fost aruncate oi moarte în mare și rechinii au venit imediat, în număr mare.

O altă ipoteză a fost că unii scufundători dornici să vadă rechini le-au aruncat momeli pentru a-i atrage, ținând cont de cât de sensibili sunt rechinii dacă este sânge în apă.
Specialiştii americani susţin că rechinii au reputaţia de maşini ucigaşe însetate de sânge, dar această viziune este distorsionată. Concret, rechinii muşcă ocazional oameni şi uneori o fac din greşeală, nu ca să se hrănească. Nu de multe ori o fac pentru a-şi proteja spaţiul pe care îl consideră vital, la fel cum un câine latră şi muşcă intruşii. De altfel, media anuală a muşcăturilor de rechin la oameni este de 80, acestea ducând la aproximativ 6 decese, iar aceste cifre sunt considerate mici, având în vedere milioanele de oameni care intră în apă în fiecare zi.

Surse: adevarul.ro, hotnews.ro

#lacerereanimanui #gojira #tetelu #tudor #podcast #happyfish

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul.decupat

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate