Oamenii de ştiinţă recunosc că există un al doilea cod ADN secret care controlează genele

Descoperirea fascinantă și recentă a unui al doilea cod de ADN arată ceea ce ezoteriştii ştiau de mult timp: corpul vorbește două limbi diferite. De când codul genetic a fost descifrat în anii 1960, cercetătorii au presupus că acesta a fost folosit exclusiv pentru a scrie informații despre proteine. Dar biologii au bănuit de ani de zile că un fel de moștenire epigenetică are loc la nivel celular. Diferitele tipuri de celule din corpul nostru oferă un exemplu: celulele pielii și celulele creierului au forme și funcții diferite, în ciuda faptului că au exact același ADN.
Genomul uman este împachetat cu cel puțin 4 milioane de comutatoare de gene care se află în bucăți de ADN care odată au fost respinse ca „junk” („gunoi”), dar se dovedește că așa-numitul ADN nedorit joacă un rol esențial în controlul modului în care celulele, organele și alte țesuturi se comportă. Descoperirea, considerată o descoperire medicală și științifică majoră, are implicații enorme pentru sănătatea și conștiința umană, deoarece multe boli complexe par a fi cauzate de mici modificări în sute de comutări genetice.
Pe măsură ce oamenii de știință au cercetat „junk-urile” – părți ale ADN-ului care nu sunt gene reale, ce conțin instrucțiuni pentru proteine ​- au descoperit un sistem complex care controlează genele. Cel puțin 80% din acest ADN este activ și necesar. Alte 15-17% au funcții mai mari pe care oamenii de știință încă le decodifică.
Descoperirile recente din revista „Science” ar putea avea implicații mari asupra modului în care experții medicali folosesc genomul pacienților pentru a interpreta și diagnostica boli, au spus cercetătorii. Codul genetic folosește un alfabet de 64 de litere numit codoni. Dr. Stamatoyannopoulos împreună cu co-autorii au fost uimiți să descopere că unii codoni, pe care i-au numit duoni, pot avea două semnificații. Unul descrie modul în care sunt făcute proteinele, iar celălalt instruiește celula cum sunt controlate genele.
Noul cod genetic din acidul dezoxiribonucleic, materialul ereditar care există în aproape fiecare celulă a corpului, a fost scris chiar deasupra codului ADN-ului pe care oamenii de știință l-au spart deja. În loc să se preocupe de proteine, acesta instruiește celulele despre modul în care genele sunt controlate.
Descoperirea sa înseamnă că modificările ADN-ului, sau mutațiile care apar odată cu vârsta sau ca răspuns la schimbările vibraționale din ADN, pot face mai mult decât credeau oamenii de știință anterior. Descoperirea a fost făcută ca parte a colaborării internaționale a grupurilor de cercetare cunoscute sub numele de Proiectul Enciclopediei Elementelor ADN sau ENCODE.
Biofizicianul și biologul molecular rus Pjotr ​​Garjajev și colegii săi au explorat comportamentul vibrațional al ADN-ului, a ajuns la concluzia că: „Cromozomii vii funcționează la fel ca computerele holografice care folosesc radiația laser endogenă a ADN-ului”. Aceasta înseamnă că cercetătorii au reușit, de exemplu, să moduleze anumite modele de frecvență pe o rază laser și, odată cu aceasta, au influențat frecvența ADN-ului și, prin urmare, informația genetică în sine.
Grupul de cercetare al lui Garjajev a reușit să demonstreze că prin această metodă pot fi reparați cromozomii deteriorați de raze X, de exemplu. Ei chiar au capturat modele de informații ale unui anumit ADN și l-au transmis pe altul, reprogramând astfel celulele către alt genom. Așa că au transformat cu succes, de exemplu, embrioni de broaște în embrioni de salamandră pur și simplu prin transmiterea tiparelor de informații ADN! În acest fel, întreaga informație a fost transmisă fără niciunul dintre efectele secundare sau dizarmoniile întâlnite la tăierea și reintroducerea genelor individuale din ADN. Aceasta reprezintă o revoluție și o senzație de necrezut, care transformă lumea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate