Ideea controlului minții a fost descrisă în mass-media de ceva timp. Însă, în 2017 pe Google Patents a apărut un brevet – US6506148B2 – care vorbeşte de manipularea minţii prin intermediul monitorului. Lucrarea se numeşte „Manipularea sistemului nervos prin câmpurile electromagnetice ale monitoarelor” şi din ea putem afla următoarele:
„Efectele fiziologice au fost observate la un subiect uman ca răspuns la stimularea pielii cu câmpuri electromagnetice slabe care sunt pulsate cu anumite frecvențe de aproape ½ Hz sau 2,4 Hz.
Multe monitoare de calculator şi televizoare, atunci când afișează imagini pulsate, emit câmpuri electromagnetice pulsatoare cu amplitudini suficiente pentru a provoca o astfel de stimulare. Prin urmare, este posibil să se manipuleze sistemul nervos al unui subiect prin pulsarea imaginilor afișate pe un monitor de calculator sau un televizor.
Pentru acesta din urmă, pulsarea imaginii poate fi încorporată în materialul programului sau poate fi suprapusă prin modularea unui flux video, fie ca semnal RF, fie ca semnal video. Imaginea afișată pe un monitor de computer poate fi pulsată eficient de un simplu program de calculator. Pentru anumite monitoare, câmpurile electromagnetice pulsate capabile de rezonanțe senzoriale la subiecții din apropiere pot fi generate chiar dacă imaginile afișate sunt pulsate cu intensitate subliminală.”
Aşadar, conform acestui brevet, orice individ poate fi afectat și manipulat prin utilizarea câmpurilor magnetice emise de monitoare. Dacă acest lucru este la fel de eficient precum sugerează lucrarea, putem fi siguri că există numeroase agenții și guverne din întreaga lume care lucrează la aşa ceva, pentru a controla și afecta oamenii de la distanță şi pentru a-și promova propriile agende.
În timpul războiului rece, atât sovieticii, cât și americanii au efectuat o mulțime de cercetări în controlul minții, multe dintre acestea fiind scoase mai târziu la suprafaţă, prin declasificarea acestor experimente. În mod similar, naziștii au cercetat controlul minții, aşa că aceste cercetare n-ar trebui să ne mire.
Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Google Patents