EXCLUSIV! Zece mistere dezvaluite ale reincarnarii sufletului – trebuie sa traim peste 100 de vieti pentru a evolua

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)
In intreaga lume, multi oameni – poate majoritatea generala – accepta o credinta in reincarnare. Datorita unei combinatii de invataturi provenite prin chanelling, de informatii obtinute din experientele din apropierea mortii, de rapoarte din regresii hipnotice, de experiente transpersonale induse prin tehnici meditative, de comunicari dupa moarte si chiar de cercetari stiintifice privind descrierile spontane ale copiilor privind vietile lor trecute, acum este posibila realizarea unei imagini foarte clare asupra reincarnarii.
Iata 10 secrete ale reincarnarii sufletului:
1. Sufletul exista. Sufletul nu este doar un mit, o iluzie sau o relicva a superstitiilor pre-stiintifice. Toate fiintele umane sunt o combinatie intre corpul fizic, cel muritor si sufletul nematerial, nemuritor. Sufletul este esenta ta – singurul raspuns adevarat la intrebarea „Cine sunt eu?”. Din perspectiva corpului, sufletul este forta vietii constiente. Din perspectiva sufletului, corpul este un vehicul pentru a locui in lumea fizica. Sufletul este o pura constiinta, o pura energie, o fiinta pura. Exista intr-un nivel atemporal, non-fizic al realitatii.
2. Sufletul evolueaza. Toate sufletele se afla intr-o misiune de a evolua (dezvolta) prin propriile experiente si eforturi. A evolua ca si suflet inseamna a deveni din ce in ce mai constient de sine. Prin evolutie, sufletul se schimba in nivelul de existenta si constiinta, de la inocenta nou-nascuta la nivele mai mari de iubire, putere si intelepciune.
3. Sufletul evolueaza cel mai eficient in forma fizica. Evolutia sufletului are loc prin experienta si alegere individuala. Un suflet evolueaza cel mai eficient prin confruntarea si luarea alegerilor in mod individual. Pentru a face acest lucru, sufletul se incarneaza – adica sufletul se conecteaza cu un corp fizic pentru o intreaga viata, de la nastere pana la moarte. Prin aceasta, sufletul ajunge sa experimenteze a fi fizic limitat si separat de ceilalti. Aceasta este de fapt o iluzie, un truc al simturilor, deoarece sufletul in sine nu este niciodata intr-adevar limitat sau separat.
Experientele si alegerile unei vieti servesc ca lectii pentru suflet, odata ce viata este finalizata. Dupa moarte (iesirea sufletului din domeniul fizic), sufletul si ghizii lui revizuiesc ce s-a intamplat in timpul vietii si ce lectii se pot invata din ea. Sufletul nu doar isi revizuieste propriile experiente si alegeri, ci descopera, de asemenea, efectele propriilor alegeri asupra celorlalti pe parcursul vietii.

4. Sufletul sufera intreaga gama de experiente si alegeri semnificative prin reincarnare. O singura viata nu este suficienta pentru a experimenta intreaga gama de circumstante ale vietii si pentru a face toate alegerile. De exemplu, sufletul trebuie sa experimenteze viata ca barbat si femeie; ca victima si faptuitor; ca student si profesor. Prin urmare, sufletul se reincarneaza de multe ori pentru a experimenta intregul spectru al vietii.
Fiind om din nou si din nou, de fiecare data cu un corp diferit, in circumstante diferite de viata si in relatii diferite, aceste lucruri permit sufletului sa experimenteze intreaga gama de perspective si relatii posibile si toate lectiile pe care le implica acestea. Prin mai multe experiente umane, sufletul devine treptat mai constient de sine, descopera treptat mai multe dintre capacitatile sale adevarate (dragoste, putere, intelepciune) si invata treptat cum sa depaseasca limitele iluzorii ale faptului ca este fiinta fizica. In general, sufletul invata cel mai bine printr-un proces de „compara si contrasteaza”, nu prin repetarea in orb a aceleiasi actiuni. Prin urmare, orice viata data poate fi complet diferita intr-un fel sau altul decat cea anterioara. Din punctul de vedere al sufletului, nu exista valoare prea mare pentru a repeta acelasi fel de viata din nou si din nou – cu exceptia cazului in care exista o lectie specifica in cadrul acelui stil de viata care inca trebuie invatata.
5. Sufletul nu are nationalitate, credinta, rasa sau gen. Nu exista suflet evreu sau suflet chinez. Suntem doar suflete, iar ca suflete suntem liberi sa experimentam intreaga varietate de culturi umane de pe planeta.
Inainte de reincarnare, noi, ca suflete, ne alegem unde sa ne nastem, rasa si nationalitatea care se potrivesc scopurilor noastre pentru o anumita viata. Deoarece sufletul invata printr-un proces de „compara si contrasteaza”, unul care tocmai a experimentat o viata ca fiind soldat israelian, ar putea decide sa fie un cetatean palestinian in urmatoarea viata.
Nu exista suflet masculin sau suflet feminin. Genul este un fenomen biologic, nu unul spiritual. Fiintele umane sunt de doua sexe si deci trebuie sa alegem care dintre ele sa fim inainte ca fiecare viata sa inceapa. Pentru ca vrem sa experimentam, sa comparam si sa contrastam toate perspectivele posibile, vom alege sa traim vieti atat ca barbati, cat ca si femei. Putem fi barbati sau femei de cate ori ne place. Putem fi barbati timp de zece vieti si femei pentru urmatorii cincizeci de vieti. Este doar o chestiune de alegere.
6. Sufletul doar evolueaza. Contrar anumitor invataturi, sufletele fiintelor umane se reincarneaza numai ca fiinte umane. Asta nu inseamna ca nu am experimentat forme de viata mai simple inainte. Dar, la un moment dat, in evolutia noastra anterioara, am selectat specia umana ca vehiculul destinat pentru a evolua ca si indivizi constienti de sine. Misiunea sufletului este sa se extinda in constiinta si nu exista nicio posibilitate pentru suflet de a trai viata la un nivel „sub-uman”. S-ar putea sa existe rare exceptii in cazul in care un suflet care poate alege sa se reincarneze ca si delfin, dar, in niciun caz nu ne reincarna ca si insecte, de exemplu.
7. Fiecare viata este planificata dinainte. Inainte de nastere, sufletul (impreuna cu ghizii sai spirituali) va decide ce experiente si ce alegeri ar trebui sa includa in viata. Conditiile si relatiile adecvate vor fi alese cu acordul si cooperarea altor suflete care vor fi implicate.
De exemplu, sa presupunem ca sufletul vrea sa experimenteze compasiunea fata de copii. Sufletul poate decide ca viitoarea viata ar trebui sa includa propria experienta de abandonare a copilului de catre mama. Acest lucru ar contribui la antrenarea personalitatii in viata adulta pentru a dori sa ajute copiii abandonati. Un alt suflet va fi de acord, din dragoste, sa fie mama care abandoneaza acest suflet in copilarie.
Cele mai importante evenimente din viata sunt planificate dinainte: nasterea, familia, scoala, relatiile, cariera si asa mai departe. In aceste evenimente includ decesele, accidentele si bolile. Exista totusi o multime de spatiu pentru lucruri neplanificate. Alegerile pe care le facem pe Pamant sunt mai mult decat „destin”.
Trupul este, de asemenea, ales de suflet inainte de nastere. Sufletele sunt constiente de fetusii care sunt viabili si care nu sunt si care vor fi distrusi inainte de nastere. Prin urmare, avortul nu este intr-adevar „crima”.
8. Exista o lege a karmei, dar ea nu este asa cum multi oameni cred ca ar fi. Daca sufletul A ucide sufletul B intr-o viata, atunci intr-o viata ulterioara sufletul B va ucide sufletul A. Acesta este efectul karmei. Dar karma nu este ceva despre justitia cosmica sau despre rasplata divina. Din perspectiva sufletului, nu este nevoie de justitie cosmica pentru ca nu exista nicio nedreptate cosmica.
Sufletele tind sa comita acte karmice in stadiile incipiente ale reincarnarilor lor, cand au mai putina experienta in existenta umana. Actele tipice karmice sunt: ​​crima, violul, abandonul. In toate cazurile, o persoana impune ceva impotriva vointei celuilalt. Nu exista karma pentru acte care sunt accidentale si nu prin alegere.
9. Reincarnarea are un inceput si un sfarsit. Contrar anumitor invataturi, nu suntem legati de o roata nesfarsita de morti si renasteri. Intreaga calatorie a evolutiei prin reincarnare incepe la un anumit nivel si se termina odata ce ajungem la un alt nivel. Este nevoie (de obicei) de peste 100 de vieti. De la prima viata umana pana la ultima sunt necesare cateva mii de ani.
10. Nu exista urgenta. Contrar a ceea ce multi ne invata despre acest subiect, nu este nimic urgent sa devenim iluminati sau sa ne finalizam ciclul reincarnarii. Nu este „mai bine” sa evoluam rapid in cateva vieti decat sa evoluam incet in mai multe vieti. Reincarnarea nu este o provocare pentru a ajunge la sfarsitul evolutiei cat mai repede posibil.
Nu suntem „prinsi” in ciclul mortii si renasterii. Lumea fizica nu este o gaura de iad din care trebuie sa iesim. Din perspectiva sufletului, nu exista trecerea timpului. Timpul este doar un fenomen perceptual pentru noi cand ne aflam in forma fizica. Trecerea timpului in termeni umani este, pentru suflet, irelevanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate