Serviciul Secret al SUA, investigat de FBI dupa tentativa de asasinare a lui Trump Omenirea.Ro



Întrebările cresc cu privire la rolul Serviciului Secret al Statelor Unite într-o „încălcare masivă a securității” la un miting de campanie din Butler, Pennsylvania, în timpul căruia un împușcător a încercat să-l asasineze pe fostul președinte Donald Trump.
Trump, care a fost confirmat luni ca candidat la președinție al Partidului Republican la Convenția Națională Republicană (RNC) , a fost zguduit de ureche când un suspect de 20 de ani identificat ca Thomas Mathew Crooks i-ar fi împușcat de pe acoperișul unei cladiri din apropiere. Crooks a fost împușcat mortal de Serviciul Secret la scurt timp după aceea.
Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!
Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii. Omul aspiră întotdeauna spre evoluție, creație, pătrundere în necunoscut, dornic de cunoaștere a tot ce îl inconjoară! Împreună vom descoperi tainele ascunse ale istoriei speciei umane.

Vizionare placută!

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate