7 Tipuri de Creștini Care Nu Vor Intra în Rai Ești Printre Ei ? Biblia Avertizează Dumnezeu , Isus Omenirea.Ro


Dacă iubiți videoclipurile noastre și doriți să susțineți lucrarea lui Dumnezeu, puteți apăsa pe linkul „cumpără-mi o cafea” de mai jos👇.

https://buymeacoffee.com/alaturidedumnezeu

7 Tipuri de Creștini Care Nu Vor Intra în Rai Ești Printre Ei ? Biblia Avertizează Dumnezeu , Isus .
Este iubirea de bani sau refuzul de a ierta un obstacol pentru intrarea în Rai? Află ce spune Biblia despre creștinii care nu vor vedea Împărăția lui Dumnezeu.”
„De la iubirea banilor la refuzul de a ierta, descoperă cele 7 tipuri de creștini care, potrivit Scripturii, isus si biblia nu vor ajunge în Împărăția Cerurilor.”
Romania este o tara credincioasa si iubitoare de Dumnezeu , de isus si urmeaza invataturile biblice . Tu esti printre cei care urmeaza invataturile biblice , Noul testament ?
Creștini care iubesc banii și posesiunile materiale – De ce iubirea de bani este periculoasă și cum ne poate îndepărta de Împărăția Cerurilor.
Creștini care nu știu să ierte – Importanța iertării și de ce este esențială pentru a intra în Rai.
Creștini care doresc să placă lumii mai mult decât lui Dumnezeu – Cum să plăcem lui Dumnezeu și nu lumii pentru a rămâne pe calea cea dreaptă.
Creștini care păcătuiesc zilnic, conștient și voluntar – Pericolele păcatului deliberat și conștient în viața creștină.
Creștini căldicei care se bazează pe sine – Avertismentul pentru creștinii căldicei și ce spune Biblia despre ei.
Creștini care nu-și iubesc aproapele și nu practică bunătatea – Necesitatea iubirii de aproape și a practicării bunătății.
Creștini care urăsc legile lui Dumnezeu – Cum trebuie văzute legile lui Dumnezeu și importanța respectării acestora.
În plus, analizăm importanța evitării acestor greșeli și oferim exemple biblice despre iubirea de bani și iertare. Reflectăm asupra nevoii de autoexaminare spirituală și oferim încurajări pentru o credință autentică. De asemenea, împărtășim sfaturi practice pentru a trăi o viață de sfințenie, rămânând fideli învățăturilor lui Hristos.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate