Schema Nordis – si alte scheme din trecutul Romaniei Omenirea.Ro


0:00 – 08:06 – schema nordis
08:07 – Caritas
15:40 – F.N.I

„O amplă investigație privind dezvoltatorul imobiliar Nordis, publicată luni, 7 octombrie, de Recorder, scoate la iveală o escrocherie imobiliară de proporții. Altfel spus, o adevărată mașină de făcut bani a „celui mai puternic clan politico-imobiliar”.

Site-ul citat a publicat, luni, o amplă investigație despre Nordis, dezvoltatorul imobiliar despre care spune că „a descoperit indicii solide că unele apartamente au fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite”.

Hoteluri și ansambluri rezidențiale de lux în cele mai importante locații din România. Un proiect imobiliar grandios, care s-a promovat folosind simboluri naționale dezvăluie.

„Nordis a răspândit aceste idei printr-o intensă campanie de marketing. A cumpărat reclame și emisiuni la TV, pagini întregi în reviste și în ziare, articole în presa online”.

Sute de români s-au înghesuit să cumpere apartamente și, în schimbul unei reduceri de preț, majoritatea au acceptat să le plătească în avans, semnând doar o promisiune de vânzare.

Potrivit recorder.ro, în ultimii ani, în conturile Nordis au intrat milioane de euro. Doar că majoritatea ansamblurilor rezidențiale promise ar fi rămas doar pe hârtie și în reclame. „În hotelul de la Mamaia, singura clădire finalizată, există indicii solide că apartamentele au fost vândute de mai multe ori, unor persoane diferite”, conform semnatarilor investigației de amploare publicate luni.”

Stellarium JOIN – pentru MEMBRI – continut fara reclame si exclusiv
🔴Link-https://www.youtube.com/channel/UCYr3_r637rtGN97Fmh53kbA/join

Free Stock Footage by Vecteezy.com
⭐️ Collab.- [email protected] (Flavius de la Stellarium)
⭐️VoiceOver & Owner- Flavius Calin
⭐️ Paypal- https://www.paypal.me/Stelarium

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate