Elena Lasconi: „In decizia de-a candida, m-a manat furia…” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Elena Lasconi este invitată în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde vorbește despre candidatura sa la președinția României, proiectele care i-au fost oprite, pe cine ar vedea prim-ministru, relația cu ceilalți candidați la președinție, relația cu partidul pe care îl conduce, precum și despre alte subiecte interesante.

Elea-Valerica Lasconi (n. 20 aprilie 1972, Hațeg, Hunedoara, România) este o politiciană româncă.
Din 26 iunie 2024, este președintele Uniunii Salvați România (USR), acest fapt fiind rezultatul câștigării alegerilor interne în partid pentru președinția formațiunii politice. De asemenea, exercită funcția de primar al municipiului Câmpulung din județul Argeș, în urma alegerilor locale din 2020, respectiv 2024.

Elena Lasconi a deschis pentru scurt timp lista candidaților Uniunii Salvați România (USR), în cadrul Alianței Dreapta Unită (ADU), la alegerile europarlamentare din 2024, poziție la care a renunțat ulterior în urma cererii fostului președinte al partidului, Cătălin Drulă. Anterior, a lucrat ca prezentatoare TV, reporteriță și corespondentă la Pro TV în perioada 1995–2019. A candidat de asemenea în cadrul Uniunii Salvați România (USR) pentru candidatul partidului în cadrul alegerilor prezidențiale din 2024, câștigând aceste alegeri interne.

Surse: Wikipedia, usr.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #AproximativDiscutii #Gojira #ElenaLasconi #politicianăromâncă #USR #PROTV #primar #prezentatoareTV #reporteriță #talkshow #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate