Naomi Campbell fura de la saraci ca sa isi ia tigari si bodyguarzi. | Lonely Fans cu Tudor & Baboias Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se vorbește despre Naomi Campbell, căreia i s-a interzis să mai fie administrator de fonduri de caritate, după s-a descoperit că a cheltuit fondurile destinate acțiunilor de ajutorare a săracilor pentru hoteluri de lux și tratamente spa, tânărul care a intrat cu un aparat cu electroșocuri în școală, bărbatul care și-a amputat penisul cu un topor după ce a consumat ciuperci halucinogene, precum și despre alte subiecte de interes.

Celebrului supermodel Naomi Campbell i s-a interzis să mai fie administrator de fonduri de caritate, după s-a descoperit că a cheltuit fondurile destinate acțiunilor de ajutorare a săracilor pentru hoteluri de lux și tratamente spa. O anchetă a Comisiei de caritate, deschisă încă din 2021, a constatat că orgaizația „Fashion for Relief” nu transfera săracilor atât de mulți bani strânși de la donatori pe cât ar fi trebuit. În schimb, foarte mulți bani au fost cheltuiți pentru țigări și securitate pentru Campbell și alte plăți neautorizate către unul dintre colegii vedetei, la rândul său administrator de fonduri de caritate. Celebrei prezentatoare de modă i-a fost interzisă participarea la administrarea unor organizații de caritate pentru o perioadă de cinci ani.

Surse: evz.ro, adevarul.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #NaomiCampbell #FashionforRelief #aparatcuelectroșocuri #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate