Anisia Gafton: “…asa m-au dat afara din biserica…” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Anisia Gafton este invitată în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre cum și-a dislocat genunchiul în timp ce făcea sex cu Serghei, cariera sa în stand-up comedy, cum a fost la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, precum și despre alte subiecte captivante.

Mereu cu zâmbetul pe buze, gata să spună oricând o glumă care să stârnească hohote de râs şi ropote de aplauze. Anisia Gafton este femeia care le ţine piept bărbaţilor într-o meserie uşor atipică pentru ele, aceea de artist de stand up comedy. Pentru cine nu ştia deja, ea este o fostă participantă la emisiunea „Românii au Talent”, acolo unde a câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. A avut şi alte apariţii în emisiuni de tip concurs, la „Ferma vedetelor” de la Pro TV, sau la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Despre participarea la show-ul cu deghizări, Anisia povestea că „îmi place mult emisiunea şi da, pot să imit. Nu îmi este frică. Ce personaje aş putea imita?”. Anisia Gafton s-a născut la Iaşi, în 1984 şi încă din copilărie îi plăcea să-i facă pe cei din jurul ei să râdă.

Prima „victimă” a fost chiar învăţătoarea ei din şcoala generală, pe care o amuza de fiecare dată când începea să spună vechea poveste populară „Capra cu trei iezi”. S-a înscris la Facultatea de Teatru din oraş, însă nu i-a plăcut prea tare, căci după doar un an şi jumătate aceasta a renunţat la studii.

A continuat pe partea umoristică, fiind una dintre puţine femei din România capabile să facă stand-up comedy la nivel înalt. Fără prea multă pregătire specializată în domeniu, bazându-se pe talent, Anisia a participat la „Festivalul de umor şi satiră din Târgu Mureş”, pe care l-a şi câştigat în 2014. Saltul spre celebritate l-a făcut, aşa cum deja ştie toată lumea, prin participarea la „Românii au Talent” de la Pro TV. A avut şi propria emisiune, „Bla, bla cu Anisia”, după care a fost cooptată în echipa lui Dan Capatos de la emisiunea „Xtra Night Show”. Anisia a fost câștigatoarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2024.

Surse: stiridirecte.ro, protv.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share să le placă și altora!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #AproximativDiscutii #Gojira #AnisiaGafton #Suntcelebruscoatemădeaici #RomâniiauTalent #Fermavedetelor #Tecunoscdeundeva #BlablacuAnisia #XtraNightShow #standupcomedy #talkshow #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate