Secretele din Antarctica | Adevar sau Conspiratii cu Zaiafet & Gojira si Oreste | EP. 10 Omenirea.Ro


Nu pierde primul episod din noul sezon al seriei „Adevăr sau Conspirații” cu Oreste Teodorescu și Gojira, în care este invitat Zaiafet! Astăzi vorbim despre una dintre cele mai faimoase teorii ale conspirației – Teoria Secretelor din Antarctica.

Această teorie susține că Antarctica nu este doar un continent înghețat și aproape neexplorat, ci ascunde secrete importante care sunt intenționat ținute departe de ochii publicului. De-a lungul timpului, teoria a evoluat și s-a ramificat în mai multe direcții, fiecare segment oferind o interpretare diferită a ceea ce ar putea fi ascuns sub gheața Antarcticii, de la baze naziste și civilizații antice până la artefacte extraterestre și portaluri către alte dimensiuni.

Invităm pe toată lumea, indiferent de păreri și convingeri, să se alăture discuției, fie că ești pasionat(ă) de conspirații sau sceptic(ă) din fire. Lasă-ne sugestiile tale în comentarii! Vrem să știm ce teorii ale conspirației te interesează și despre care ai dori să discutăm.

Pentru a nu pierde niciun episod și a fi la curent cu ultimele noutăți, asigură-te că te-ai abonat la canalul de YouTube HappyFishTV și că ai activată notificarea de clopoțel!

Îți mulțumim că ești alături de noi în această aventură!

Gazde – Oreste Teodorescu & Gojira
Producător – Tudor Marin
Concept, Scenariu, Ilustrație AI – Ioana Vicol
Muzica generic: Gojira
Video generic: Gojira
Imagine – Denis, Bogdan
Montaj – Baboias
Artwork platou – Reactive Cut

Marcă înregistrată HappyfishTV . Toate drepturile aparțin HappyfishTV.

(C) & (P) HappyFishTV All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this show on your channel.

#HappyFishTV #AdevarSauConspiratii #SecreteledinAntarctica #Zaiafet #Oreste #Gojira #PamantulInchisoare #PlanetaInchisoare #TeoriaPamantuluiInchisoare #PamantulGol #TeoriaPamantuluiGol #NouaOrdineMondiala #New World Order #Illuminati #Reptilieni #Reptilians #Anunnaki #ConspiracyTheory #adevar #conspiratie #conspiratii #teoriaconspiratiei #teoriileconspiratiei #bluebeamproject #haarp #flatearth #conspiracy #secret #secrete #elita #elite #internetshow #conspiratii2024

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate