Breakdance prost la olimpiada si karate bun in biserica! | Lonely Fans cu Tudor & Baboias Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre Rachael Gunn – sportiva care a obținut zero puncte la jocurile olimpice, preţurile exorbitante de la telecabina din Buşteni, cel mai aglomerat weekend de pe litoral, precum și despre alte subiecte de interes.

Raygun, sportiva australiană cunoscută sub numele real Rachael Gunn, a vorbit pentru prima dată după ce a devenit subiectul unei controverse virale în urma participării sale la Jocurile Olimpice de la Paris. Aceasta a ajuns rapid în centrul atenției internaționale nu doar pentru performanța sa, dar și pentru reacțiile dure primite online, devenind o „vedetă virală” în mod neașteptat.

Raygun s-a confruntat cu critici dure după ce o petiție lansată online a adunat peste 50.000 de semnături, acuzând-o de manipularea procesului de selecție pentru Jocurile Olimpice. Petiția a pus sub semnul întrebării „echitatea și integritatea” procesului de selecție, insinuând că aceasta ar fi fost avantajată în mod nejustificat. Soțul ei a fost, de asemenea, implicat în acuzații, iar valul de ură a crescut rapid în mediul online.

Cu toate acestea, acuzațiile au fost dezmințite la scurt timp după lansarea petiției. Comitetul Olimpic Australian (AOC) a condamnat vehement inițiativa, apărând-o pe Raygun și subliniind faptul că procesul de selecție a fost corect și transparent.

Surse: playtech.ro, digi24.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #Raygun #RachaelGunn #JocurileOlimpiceParis #ComitetulOlimpicAustralian #AOC #telecabinadinBuşteni #litoral #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate