Jocurile Olimpice Paris – Pat din carton sau somn pe gazon? | LCN cu Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor și Tetelu, se discută despre decizia premierului Marcel Ciolacu de a nu participa la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris, după „situaţia scandaloasă de la gimnastică, unde sportivele noastre au fost tratate într-un mod absolut dezonorant”, Jocurile Olimpice de la Paris, Elon Musk care a luat cina cu un robot, precum și despre alte subiecte de actualitate.

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că nu va participa la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris, după „situaţia scandaloasă de la gimnastică, unde sportivele noastre au fost tratate într-un mod absolut dezonorant”. Reacția premierului vine după retragerea medaliei de bronz pentru gimnasta Ana Bărbosu, la Olimpiada de la Paris, în urma contestației gimnastei din SUA.
Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a trimis, luni, o scrisoare de protest către Federaţia Internaţională de Gimnastică, adresată direct preşedintelui Morinari Watanabe, pentru reanalizarea contestaţiei exerciţiului la sol al Sabrinei Voinea Maneca.

Surse: libertatea.ro, stirileprotv.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lacerereanimanui #Tudor #Tetelu #MarcelCiolacu #JocurileOlimpicedelaParis #ElonMusk #SabrinaVoineaManeca #podcastumor #podcastfunny #podcastamuzant #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #Romania #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate