Marturisirile socante ale tatalui victimei lui Kristof Lajos | Special Aproximativ Discutii Omenirea.Ro


Urmărește o ediție cutremurătoare a podcastului “Aproximativ discuții SPECIAL”, în care sunt invitați tatăl victimei pedofilului supranumit „antrenorul de genii” Kristof Lajos și jurnalistul Andrei Dumitrescu.

Kristof Lajos, supranumit și „antrenorul de genii” a fost prins în flagrant de polițiștii bucureșteni ai Secției 26, în timp ce viola un copil în vârstă de 14 ani, într-un apartament din Sectorul 4. Acesta era filat de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale.

Conform anchetatorilor, Lajos l-ar fi ademenit pe copil cu scopul de a întreține raporturi intime. Surse judiciare au declarat că profesorul i-ar fi dat băiatului diferite sume de bani, haine, dar și un telefon mobil iPhone. În acest mod, așa-zisul „antrenor de genii” l-a determinat să se îndepărteze de familie, după ce a reușit să-l convingă de faptul că „familia este nocivă”. Anchetatorii bănuiesc faptul că Lajos nu este la prima faptă de acest gen și se așteaptă ca, în curând, la Poliție să se prezinte și alte posibile victime.

Sursă: gandul.ro

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#KristofLajos #Gojira #AndreiDumitrescu #AproximativDiscutiiSpecial #AproximativDiscutii #podcast #happyfishtv #podcast2024 #AproximativDiscutiiSpecial #YouTube #talkshow #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate