Romania – cea mai betiva tara din Europa | LCN cu Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor și Tetelu, se discută despre faptul că România ocupă locul 1 din 51 de națiuni europene în ceea ce privește consumul de alcool, scandalul cu influencerița Sânziana Negru, acuzată că a aruncat la gunoi o pungă cu produse Lidl după ce le-a promovat, festivalul Electric Castle 2024, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți descoperi și comenta pe canalul nostru de YouTube.

Conform noilor date ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), europenii sunt cei mai mari băutori din lume, consumând în medie 9,2 litri de alcool pur pe an, echivalentul a 460 de halbe de bere. România ocupă locul 1 din 51 de națiuni europene în ceea ce privește consumul de alcool, arată aceleași date.

Concret, românii consumă 36,9 grame de alcool pur în fiecare zi, adică în jur de 13,5 litru de alcool pur pe an. Bărbații din România consumă, în medie, 27,3 litri de alcool pur în fiecare an. În ceea ce privește berea, aceasta echivalează cu aproximativ 1365 de halbe. Femeile consumă, în medie, 7,5 litri de alcool pur în fiecare an, ceea ce echivalează cu aproximativ 500 de pahare de vin, arată cele mai noi date ale OMS.

Media internațională este de 5,5 litri de persoană, adică 275 de halbe de bere.

I-am întrecut și pe britanici, bărbații din Marea Britanie beau echivalentul a 17 litri de alcool pur pe an, în timp ce femeile consumă mai puțin de o treime la 4,9 litri.

Surse: dailymail.com, adevarul.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lacerereanimanui #Tudor #Tetelu #Alcool #Consumdealcool #OMS #SanzianaNegru #Liddl #ElectricCastle #podcastumor #podcastfunny #podcastamuzant #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #Romania #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate