Jocurile Olimpice 2024 – Spectacol, haos, sarbatoare, coailiicoailiicoailii | Lonely Fans Omenirea.Ro


Nu pierde cea mai recentă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, în care se discută despre recrearea Cinei cea de Taină de către persoane LGBT+, Jocurile Olimpice de Vară 2024, parada de pe Sena, precum și despre alte subiecte de interes, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Organizatorii care au pus în scenă „Cina cea de taină“ în versiune LGBT la JO prezintă scuze.

Organizatorii ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris au prezentat, duminică, scuze catolicilor și altor confesiuni creștine care și-au exprimat indignarea după expunerea unui tablou care „reinterpreta” în manieră LGBT celebra pictură „Cina cea de taină” a lui Leonardo Da Vinci.

Tabloul o înfățișa pe activista feministă Barbara Butch în rolul unui Iisus Hristos supraponderal, înconjurată de travestiți, de un model transsexual și de un cântăreț dezbrăcat în rolul zeului grec al vinului, Dionysos, notează presa internațională.

„În mod clar, nu a existat niciodată intenția de a arăta lipsă de respect față de vreun grup religios. Ceremonia de deschidere a încercat să celebreze toleranța comunității. Credem că această ambiție a fost atinsă. Dacă oamenii s-au simțit ofensați, ne pare foarte rău,” a declarat purtătorul de cuvânt al Paris 2024, Anne Descamps.

Directorul artistic Thomas Jolly a încercat să distragă atenția de la referințele la „Cina cea de Taină” după ceremonia de deschidere, spunând că nu aceasta a fost intenția sa.

Surse: monitorulexpres.ro, dcnews.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #JocurileOlimpicedeVară2024 #Cinaceadetaină #LGBT #TikTok #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate