Trump impuscat in Tara Tuturor Posibilitatilor | LCN cu Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor și Tetelu, se discută despre fostul președinte american Donald Trump care a supraviețuit sâmbătă noapte unei tentative de atentat la un miting politic din Pennsylvania, greva Tarom, podcastul lui Adrian Enache, precum și despre alte subiecte de actualitate.

Fostul președinte american Donald Trump a supraviețuit sâmbătă noapte unei tentative de asasinat la un miting politic din Pennsylvania. Trump a fost rănit la urechea dreaptă. Atacatorul, un tânăr de 20 de ani, a fost împușcat de forțele de ordine. Un spectator a murit după ce a sărit peste soția și fetele sale pentru a le proteja.

FBI a anunțat că nu a identificat o motivație ideologică a atacatorului lui Donald Trump, potrivit BBC. Agentul special FBI Kevin Rojek a declarat că se pare că „trăgătorul a acționat singur” și că nu există alte probleme de securitate. „Nu am identificat o ideologie asociată subiectului”, a spus el, avertizând că ancheta se află încă în faza incipientă. Echipele de cercetare a probelor încă prelucrează locul crimei din Butler, a spus el, adăugând că agenții cercetează rețelele sociale și prezența online a suspectului pentru a găsi indicii. Arma, a confirmat el, era o pușcă de tip AR achiziționată legal. Un dispozitiv suspect găsit în mașina suspectului este încă în curs de examinare. Un alt oficial FBI a declarat că incidentul este, de asemenea, investigat ca un potențial act de terorism intern.

Surse: g4media.ro, stirileprotv.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lacerereanimanui #Tudor #Tetelu #Trump #atentatTrump #FBI #Tarom #AdrianEnache #podcastumor #podcastfunny #podcastamuzant #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #Romania #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate