Corneliu Vadim Tudor – influenta sa asupra politicii PSD-PNL, AUR si Sosoaca, „La Mintea lui Tetelu” Omenirea.Ro


O analiza politica mai putin obisnuita, dar cu cap impreuna cu Andrei Ursu, fiul dizidentului anticomunist si anticeausist, Gheorghe Ursu!

Andrei Ursu este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „La mintea lui Tetelu”, moderat de Dragoș Mușat, unde se discută despre Corneliu Vadim Tudor, viata acestuia, candidatura sa la alegerile prezidentiale, precum și despre alte subiecte, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut pe 28 noiembrie 1949 la Bucureşti, fiul lui Ilie şi Eugenia. A fost scriitor, politician și jurnalist român și a deținut funcțiile de senator și europarlamentar.
A urmat cursurile Colegiului Național „Sfântul Sava” din București, pe care le-a absolvit în 1967. În 1971 a obținut licența la Facultatea de Filosofie a Universității din București, cu o teză despre sociologia religiei. Între 1978-1979 a beneficiat de bursa premiului internațional Herder, care fusese acordată magistrului său, scriitorul Eugen Barbu, al cărui discipol a și fost.

S-a făcut remarcat în spaţiul public prin temperamentul său vulcanic şi naţionalismul pronunţat, printr-un război perpetuu cu „duşmanii acestei ţări”.

A avut o bogată carieră politică, a fost membru al Parlamentului în mai multe legislaturi, membru al Parlamentului European şi a candidat de mai multe ori la alegerile prezidenţiale. În 2000 a ajuns în turul doi al acestora, unde a obţinut puţin peste 30% din sufragii.

A avut o activitate publicistică impresionantă, cu peste 30 de volume publicate. A scris şi proză şi poezie, iar o parte din operele sale au fost traduse în mai multe limbi.

A înfiinţat mai multe reviste şi ziare, cel mai cunoscut nume dintre acestea fiind „România Mare”.

Corneliu Vadim Tudor a fost o figură centrală în numeroase controverse, o parte pornite de la acuzaţii virulente formulate de acesta la adresa unor persoane diverse, altele fiind dispute generate de derapajele sale lingvistice.

Împreună cu soţia sa, Doina, a avut două fete – Lidia şi Eugenia.

Follow us on the web:

Revolut: @musatte70
Patreon: https://www.patreon.com/tetelu
Paypal: paypal.me/tetelu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul.decupat

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this video on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate