Albert NBN: „Banii mi-au f***t creierii!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Albert Nbn este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre cum i-au luat mințile banii pe care îi face din muzică, piesele sale, succesul său, precum și despre alte subiecte tari, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Albert Nbn – pe numele său real Albert Constantin – este un rapper român cu o carieră bogată care durează deja de câțiva ani. Acesta a reușit să aibă alături de el o comunitate bogată de oameni care îi sunt alături la orice pas și îl susțin indiferent de situație. Albert are doar 19 ani și a reușit să își creeze o carieră de succes. El a obținut faimă pe scară largă în august 2020, odată cu lansarea piesei sale „M6”, în colaborare cu MGK666. Titlul piesei provine de la cartierul său din București, sectorul 6, districtul Militari. Piesa sa „Terrorist” a strâns mai mult de 2 milioane de audieri pe platforma Spotify.

Acesta a obținut mai mult de 490.000 de abonați pe canalul său de YouTube, Albert Nbn. Unul dintre cele mai populare videoclipuri muzicale ale sale este cel pentru piesa sa „BETO”.

Sursă: stiridirecte.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #AproximativDiscutii #Gojira #AlbertNbn #AlbertConstantin #rapper #trapper #rap #romanianartist #rapromanesc #trapromanesc #YouTube #TikTok #talkshow #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate