Copii care te stropesc pe plaja – nu te intrebam ce faci cu ei | LCN cu Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor și Tetelu, se discută despre femeia acuzată că a muşcat şi zgâriat un copil de şase ani pe o plajă din Năvodari, ancheta privind atacul asupra Capitoliului, dezbaterea Trump – Biden, bărbatul de 97 de ani care a fost găsit mort într-un lac, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți descoperi și comenta pe canalul nostru de YouTube.

O femeie a fost acuzată că a fugărit și mușcat un copil de șase ani pe o plajă din Năvodari, pentru că acesta a stropit-o cu apă din greșeală. Totul ar fi pornit după ce femeia de 42 de ani, care făcea poze, a reclamat faptul că a fost stropită din greșeală de copil. După acest moment, martorii spun că femeia a încercat să-l prindă pe copil, acesta s-a speriat și a fugit. L-a alergat pe plajă, într-un final l-a prins, l-a zgâriat și l-a mușcat de mână. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Turista se apără şi spune că băieţelul i-a stricat o şedinţă foto profesională în momentul în care a stropit-o cu pistolul cu apă. Recunoaşte că l-a alergat pe cel mic pe plajă până l-a trântit pe nisip, dar doar ca să-l ducă înapoi părinţilor. Despre muşcătură spune că ar fi doar o eroare.

Surse: hotnews.ro, observatornews.ro

Follow us on the web:

#lcn #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish #podcast #happyfishtv #podcast2024 #lacerereanimanui #Tudor #Tetelu #Capitoliu #Trump #Biden #podcastumor #podcastfunny #podcastamuzant #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #Romania #qualityentertainment

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate