Sebastian Burduja: „Sa iasa lumea la vot, nu conteaza cu cine!” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


DISCLAIMER! HappyFish si podcastul „Aproximativ Discutii”, cât si hostul lui nu au vreo apartenent politicã si nu a existat nicio form de retributie către HappyFish sau persoanele implicate în acest proiect în urma prezentei lui Sebastian Burduja!

Multumim!

Sebastian Burduja este invitat într-o ediție specială EXTRA a podcastului „Aproximativ Discuții”, cu Gojira, în care se discută despre candidatura sa la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, tatăl său, Marinel Burduja, precum și despre alte subiecte captivante.

Sebastian Ioan Burduja (n. 18 iunie 1985, București, România) este un om politic român, doctor în economie, absolvent al Universităților Stanford și Harvard. Din 15 iunie 2023, este ministru al Energiei în Cabinetul Ciolacu, iar între 3 mai 2022 și 15 iunie 2023 a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul României. În decembrie 2020, a fost ales deputat al Partidului Național Liberal în circumscripția nr. 42 București. Este vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL) și, în prezent, președintele PNL București. Până în august 2019, a fost președinte și fondator al partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), lansat în ianuarie 2016. A fondat și condus Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români).

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #burduja #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate