Saracia si frumusetea sunt in ochiul privitorului. „La Cererea Nimanui” cu Tudor, Gojira si Tetelu Omenirea.Ro


În cea mai fresh ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor, Gojira și Tetelu, se discută despre românul care a murit după ce și-ar fi aprins o țigară în timpul unei ședințe de oxigenoterapie, în secția medicală a spitalului Fratelli Parlapiano, din Ribera; documentul intitulat „Strategia Națională pentru Susținerea Părinților 2024 – 2030”, care arată că România se situează pe primul loc, la nivel european, în topul țărilor în care copiii și tinerii sunt puternic afectați de sărăcie, conform datelor din 2021; despre Francesca Amewudah-Rivers, care a fost recent distribuită în rolul Julietei într-o producție West End, a piesei „Romeo și Julieta” alături de Tom Holland; precum și despre alte subiecte de actualitate.

Un român care locuia în Canicatti, provincia Agrigento din Sicilia, a murit în urma unui incendiu care a izbucnit în incinta spitalului Fratelli Parlapiano din localitatea Ribera.
Este vorba despre Costică Brustureanu, al cărui cadavru a fost sos de pompieri din spitalul în care, vineri noaptea, a izbucnit un incendiu.
Din primele informații, se pare că românul și-ar fi aprins o țigară în timpul unei ședințe de oxigenoterapie.

Mai exact, în timpul ședinței, bărbatul și-ar fi scos masca de oxigen și și-a aprins o țigară. În acel moment, scânteile au provocat explozia aparatului de oxigen. Bărbatul avea 53 de ani.
Incendiul a izbucnit în secția medicală a spitalului Ribera, iar flăcările s-au extins la o cameră de internare de la etajul 1. În secția respectivă erau internați cinci pacienți: patru au fost deja transferați într-o altă aripă a unității sanitare și nimeni nu a fost rănit sau intoxicat.

Surse: gandul.ro, adevarul.ro

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate