Iepurasi distrusi si SOS stricat | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre Silvestru Șoșoacă și brățara electronică de supraveghere, scandalurile dintre soții Șoșoacă, iepurașii de ciocolată care sunt distruși în magazine de anumiți clienți păcăliți că înăuntru ar fi bani, contul de TikTok al lui Piedone, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Diana Șoșoacă spune că soțul ei a agresat-o astfel că a cerut protecția Poliției. Autoritățile au emis un ordin de protecție iar acum Silvestru Șoșoacă poartă o brățară electronică de monitorizare care îl împiedică să se apropie de senatoare.

Pe 2 aprilie, Poliția Capitalei a emis ordin de protecție, iar Silvestru Șoșoacă nu mai trebuie să se aproape de senatoare.

”Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere.

Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic.

În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”.

Surse: newsweek.ro, digi24.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate