Poor Barbie la Oscar „La Cererea Nimanui” cu Tudor, Gojira si Tetelu Omenirea.Ro


În cea mai recentă ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor, Gojira și Tetelu discută despre Premiile Oscar 2024, actorul John Cena care a urcat pe scenă gol pușcă, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a fost sancționat cu dojană sinodală scrisă (avertisment sinodal scris) pentru încălcarea ordinii statutare a Bisericii și tulburarea păcii din viața Bisericii, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți descoperi și comenta pe canalul nostru de YouTube.

Premiile Oscar 2024 au fost decernate în noaptea de duminică spre luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Filmul „Oppenheimer”, în regia lui Christopher Nolan, a revendicat premiul pentru cel mai bun film, câștigând, în total, șapte statuete.

Rolul fizicianului J. Robert Oppenheimer din filmul regizat de Christopher Nolan este interpretat de actorul irlandez Cillian Murphy. Murphy a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor, iar Nolan pe cel pentru regie. Emma Stone a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol principal cu interpretarea pe care i-o dă unei femei înviate din morţi în comedia neagră „Poor Things”. Actriţa în vârstă de 35 de ani este la cel de-al doilea premiu Oscar din carieră, după cel câștigat pentru musicalul „La La Land” (2016).

Sursă: libertatea.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate