Ruxandra Serban: La avanpremiera filmului “2020”, s-a ras in draci” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Ruxandra Șerban este invitată în cea mai fresh ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre filmul „2020”, de ce a ales să facă avanpremiera la Paris, cât a costat filmul, cât de dificil este să faci film independent, ce așteptări are echipa filmului de la publicul din România, precum și despre alte subiecte tari, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube!

Follow 2020 Filmul on socials:
@2020filmul
@ventestfilms
@ruxandra_serban

Expresia nimic nu este întâmplător pare să i se potrivească Ruxandrei Şerban, care locuieşte în aceeaşi clădire unde s-a filmat o parte din serialul Emily in Paris. La fel cum clădirea atrage zilnic turişti din întreaga lume datorită popularităţii serialului, aşa şi-a propus şi ea să dezvolte elemente ale culturii româneşti prin intermediul filmelor. Aşa reuşeşte să îmbine şi viaţa de actriţă, care a atras-o dintotdeauna, cu rolul de antreprenor, cât şi viaţa din Paris cu cea din Bucuresti.
Originară din Bucureşti, Ruxandra Şerban se autodescrie drept „antreprenoare dintotdeauna”. În 2004, a creat în România „Erka Synergy Communication”, o agenţie de publicitate, iar în „Paris Vent d’est”, prin care şi-a propus să îmbine businessul cu creativitatea, mai ales prin promovarea brandurilor prin film. Cum a ajuns aici?

Iniţial a studiat Ştiinţele Economice, la ASE – fiindcă „nu erau de acord părinţii cu actoria, medicina nu mi se potrivea, Politehnica nu o voiam deloc, atunci a rămas ASE-ul, a fost o decizie raţională, care să împace pe toată lumea”. A făcut aici anul I – „Şi sunt mândră că am intrat pe locul 20 din 35, a fost una dintre cele mai mari reuşite din viaţa mea”  – iar după acesta a dat un examen la Institutul Cultural Francez şi a plecat la Strasbourg. „Aici am făcut o greşeală, iarăşi, din neştiinţă – nu aveai acces la atât de multe informaţii. În loc să mă duc acolo din anul II, am luat-o de la început cu anul I.”

„2020”, celebrează umorul inerent românesc, evidențiind talentul de a râde în fața marilor provocări istorice într-o poveste ce reflectă spiritul nostru de supraviețuire și reinventare în vremuri critice.  Filmul aduce în prim plan umorul balcanic revigorant și persiflant, ilustrând capacitatea de autoironie a românului de a râde de sine în situații limită. Nu în ultimul rând, filmul vorbește despre fragilitate și vulnerabilitate umană, tratate într-o cheie vibrantă, cu accente tragicomice.
La granița dintre comedie neagră și dramă absurdă cu accente burlești și chiar suprarealiste, filmul „2020” te introduce în povestea plină de aventuri a lui Max și Gelu. Doi români descurcăreți, reveniți în țară în primele zile ale pandemiei, declanșând un vârtej amuzant și intrigant. Filmul oferă o satiră captivantă și amuzantă, abordând aspecte surprinzătoare ale pandemiei. Metaforele subtile, precum călătoria la rădăcini în fața amenințării globale, aduc adâncime narativului. Modul în care personajele se adaptează pandemiei reflectă eforturile noastre de supraviețuire. „2020” explorează repercusiunile izolării prin relații interpersonale și gestionarea emoțiilor, oferind o oglindă asupra luptelor umane în fața adversității. În ansamblu, filmul nu este doar o comedie, ci și o explorare profundă a condiției umane în timpul pandemiei, invitând la reflectare și găsirea luminii în întuneric. Restul rămâne istorie într-un film care te captivează.
Sursă: zf.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #ruxandraserban #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate