Nicusor Dan: “Bucurestiul este ingenunchiat de mafia imobiliara…” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Nicușor Dan este invitat în cea mai fresh ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre mafia imobiliară din București, soluții pentru rezolvarea problemei traficului din capitală, prioritățile bugetare, procesele interminabile, lipsa de comunicare de la începutul mandatului, precum și despre alte subiecte tari.

Facebook Aproximativ Discutii: https://www.facebook.com/AproximativDiscutii

Nicușor Dan s-a născut la data de 20 decembrie 1969, în Făgăraș, Brașov și are vârsta de 54 de ani. Este activist civic și matematician, inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România.

De asemenea, a candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016, a fost consilier general al municipiului București în 2016 și, din decembrie 2016, este deputat de București. La alegerile locale din 2020 a fost ales în funcția de primar general al capitalei cu 42,8% din voturi. Nicușor Dan a făcut un doctorat în matematică, în Franța, și ulterior s-a reîntors în România unde a fondat Școala Normală Superioară București, o instituție științifică având scopul de a îndruma spre cercetare pe cei mai buni studenți români.

Primarul Capitalei este fondatorul asociației Salvați Bucureștiul care militează pentru respectarea legii în dezvoltarea urbană a Bucureștiului. În campania sa electorală, Nicușor Dan s-a bazat pe ideea de a crea o capitală în care „să ne placă să trăim”. În 2015 Nicușor Dan a lansat platforma politică Uniunea Salvați Bucureștiul, cu care spera să câștige alegerile electorale din 2016 pentru postul de primar general și pentru consiliul general al municipiului București. Cu toate acestea, în lupta pentru postul de primar, a ieșit pe locul doi, cu 30,5% și a fost ales consilier general al Bucureștiului.

Sursă: wowbiz.ro, wikipedia

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #nicusordan #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate