Godina simte lucruri cu voce tare despre Macarena | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


Nu rata cea mai recentă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, în care se discută despre Erika Isaak și piesa „Macarena”, reacția lui Marian Godină la piesa „Macarena” , românul care a rămas fără toţi banii din cont, după ce i-a dat cardul, dar şi PIN-ul unui model OnlyFans, precum și despre alte subiecte tari, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

În țara în care, „1 din 4 femei au fost agresate fizic sau sexual de partener sau de fostul partener„, iar „55% dintre români consideră că violul este justificat în anumite situații”, potrivit Institului Național de Sănătate Publică, fostul polițist Marian Godină s-a arătat indignat de versurile piesei Macarena a Erikăi Isac, ce adresează într-o manieră explicită aceste probleme. Godină consideră că „femeile care se respectă” nu ajung în situații în care să se simtă în nesiguranță alături de un bărbat.

Piesa Macarena a Erikăi Isac a rezonat cu foarte multe femei, datorită mesajului feminist adus în zona mainstream a industriei muzicale românești. Versurile vorbesc despre modul în care femeile sunt judecate pentru aspectul fizic, dar și despre cum patriarhatul le impune să-și limiteze rolul în societate la cel de mame și gospodine, anihilându-le dreptul la exprimare, din punct de vedere intelectual, emoțional sau sexual. Piesa abordează însă și violența asupra femeilor, în special atunci când acestea merg la întâlnire cu un nou partener, motiv pentru care trimit locația unei prietene.

Marian Godină și-a cerut ulterior scuze pentru afirmațiile sale.

Sursă: viva.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate