Eugene Buica: “Tu ai zis ca Mrs. Buica e cel mai bun film romanesc din 2023…” | Aproximativ Discutii Omenirea.Ro


Eugene Buică este invitat în cea mai fresh ediție a podcastului „Aproximativ Discuții”, cu Gojira, în care se discută despre documentarul său „Mrs. Buică”, perioada în care i-a fost profesor lui Leonardo DiCaprio, viața în America, precum și despre alte subiecte captivante, pe care le poți urmări și comenta pe canalul nostru de Youtube.

Născut în București și stabilit la New York de la vârsta de 10 ani, Eugene Buică și-a construit o carieră remarcabilă, începându-și educația formală la University of Pennsylvania și continuându-și studiile la The Neighborhood Playhouse, unde a studiat sub îndrumarea legendarului Sanford Meisner. Talentul său a fost evidențiat în peste 50 de producții teatrale, filme, seriale de televiziune și reclame, cu apariții notabile în „The Sound of Music” pe Broadway, „Coriolanus” la McCarter Theater, „The Swan” la Lincoln Center și filme precum „Glass Necktie”, „The Group”, „Merchants of Venus”, „Float”, și recentul „Jolt” cu Kate Beckinsale.

În perioada 2000-2019, Buică a îmbogățit lumea artistică prin activitatea sa ca Director artistic și Fondator al The Acting Corps, contribuind la formarea a peste 4700 de actori. A colaborat cu instituții academice din întreaga lume, inclusiv în orașul său natal, București.

Ca scriitor, a debutat în domeniul trailerelor pentru filme precum „Legally Blonde” și „Jurassic Park III”, a scris piesa de teatru „Parachute”, scurtmetraje și pilotul TV pentru comedia „The Romanian / Românul”.

„Mrs. Buică”, cel mai recent proiect al lui Eugene Buică, este un documentar realizat pe parcursul a 24 de ani. Filmul explorează dinamica familială complicată și emoționantă a familiei Buică, cu imagini filmate atât în România, cât și în Statele Unite. Prin acest documentar, Buică își surprinde familia în momente cruciale, de la emigrarea în America în 1973 până la întoarcerea parțială în România în 1998 și confruntările ulterioare cu problemele de sănătate.

„Mrs. Buică” nu este doar o cronică familială, ci și o poveste universală despre dragoste, sacrificiu, disfuncționalitate și reziliență. Lansarea acestui documentar în cinematografele românești reprezintă o ocazie unică pentru publicul din țara natală a lui Buică de a se conecta cu o producție cinematografică emoționantă și profund personală, marcând astfel un moment de referință în cariera acestui regizor deosebit de talentat.

Sursa: cinemagia.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #eugenebuica #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate