Fondatorul Untold Bogdan Buta acuzat de… | Lonely Fans cu Baboias si Tudor Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre scandalul sexual care-l are în prim-plan pe Bogdan Buta, fondatorul festivalului UNTOLD, precum și despre alte subiecte tari, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Patronul de la Untold, Bogdan Buta este acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în 2021, iar informațiile au ajuns în spațiul public, în urma unei anchete de presă.

Potrivit surselor stiripesurse.ro, doi dintre cei trei minori care ar fi fost în casa lui Bogdan Buta au fost luni seară la sediul IPJ Cluj, unde au depus o plângere în acest sens. Deocamdată, dosarul este in rem, adică se cercetează fapta, și nu persoana. Sursele judiciare au confirmat audierea celor care între timp au devenit majori.

Cei care fac acuzații au povestit jurnalistului local că „au fost agățați” pe Tinder, o aplicație populare de întâlniri. Trei tineri ar fi ajuns acasă la Bogdan Buta, la invitația acestuia. Doi dintre ei ar fi întreținut relații sexuale cu patronul Untold, iar cel de-al treilea i-ar fi furat mai multe obiecte din casă: două perechi de adidași, niște căști și o sumă de bani.
Tânărul care a dat informații presei locale a mai spus că la acel moment nu știa că au de a face cu Bogdan Buta, patronul festivalurilor de muzică și a povestit că ar fi băut împreună mai multe ore și au întreținut relații sexuale.

Zilelele viitoare urmează ca anchetatorii clujeni să îl audieze și pe Bogdan Buta, potrivit sursei citate.
Sursă: click.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate