Ni’s dragi cei dragi ca altii nu’s si timpu’i scurt | Lonely Fans cu Tudor & Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre Diana Șoșoacă și Xi Jinping, președintele Chinei, despre care senatoarea susține că a studiat în România, la ASE, și că vorbește româna; colindători ciudați; mâncăruri de Crăciun, precum și despre alte subiecte interesante.

O nouă afirmație controversată a fost făcută recent de senatoarea fostă AUR, Diana Șoșoacă, care, într-un livestream pe Facebook cu propagandistul Luis Lazarus, a susținut că liderul chinez, Xi Jinping, a urmat studii la Academia de Studii Economice din România și vorbește fluent limba română. Cu toate că nu există nicio bază reală pentru aceste afirmații, Șoșoacă a insistat că „cei mai buni specialiști ai Chinei sunt formați în România.”

În același context, senatoarea a reiterat propagandei ruse, făcând comentarii controversate legate de relațiile internaționale. Ea a adus în discuție o vizită recentă a premierului ungar Viktor Orban în China și întâlnirile acestuia atât cu liderul chinez, cât și cu președintele rus, Vladimir Putin. În acest context, Șoșoacă a evidențiat importanța alianțelor geopolitice, insistând asupra ideii că BRICS (alianța economică formată din Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud) ar putea reprezenta o nouă forță globală, făcând referire la o posibilă „acoperire a armatei”.

Aceste declarații au generat ample dezbateri în spațiul public, mulți criticând lipsa de dovezi a susținerilor și îndemnând la responsabilitate în ceea ce privește afirmațiile făcute de oficialii publici. Cu toate acestea, Diana Șoșoacă nu este la prima abatere de acest fel, ea fiind cunoscută pentru declarațiile sale controversate și adesea fără temei real.

Sursă: expresmedia.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate