Fuga cu taxiu’, schema cu AIu’ | Lonely Fans cu Tudor & Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre Cătălin Cherecheş, Open AI, Elon Musk și afirmațiile sale despre Open AI, precum și despre alte subiecte interesante, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de Youtube.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins seara trecută în Germania de poliţiştii bavarezi. Edilul s-ar fi opus arestării şi a suferit mai multe răni în momentul încătuşării. Dacă Cătălin Cherecheş va vrea să colaboreze cu autorităţile din Germania o să ajungă în ţară în regim de urgenţă. Atlfel, dacă contestă mandatul de extrădare, procedura poate dura chiar şi jumătate de an.

Cu răni pe faţă şi încătuşat. Aşa l-au pozat poliţiştii bavarezi pe Cătălin Cherecheş la 5 zile după ce a fugit din ţară. Primarul din Baia Mare ar fi călătorit cu mătuşa lui, cu aproape 200 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania, cu direcţia gara din Augsburg.

Aceştia plănuiau ca acolo să abandoneze maşina şi mai apoi să ia un tren sau un taxi, însă au fost depistaţi de poliţişti şi de o agenţie federală de investigaţii poliţieneşti. Edilul nu s-ar fi lăsat încătuşat, astfel fiind rănit în momentul arestării. În Germania, Cherecheş ar fi avut depozitat aproape un milion şi jumătate de euro.

Sursa: observatornews.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate