Extrem de radical, dar foarte maleabil! LCN cu Gojira, Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


Nu rata cea mai recentă ediție a podcastului „La cererea nimănui” cu Tudor, Gojira și Tetelu, în care se discută despre polițista care a furat haine dintr-un mall, salariul unui medic versus salariul unei videochatiste, șaorma gratis de Black Friday la Cluj, precum și despre alte subiecte de actualitate.

Geanina Francesca Lorenț, agent principal în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări Iași, a fost prinsă la furat într-un mall din Iași.

Pe data de 6 noiembrie, tânăra se afla într-un centru comercial de pe raza municipiului Iași. În momentul în care aceasta a ieșit dintr-un magazin de haine, alarma anti-furt a sunat.
Conform procedurilor, un bărbat angajat la pază s-a deplasat lângă femeie și a verificat-o. Asupra polițistei s-au descoperit mai multe articole vestimentare ascunse. În consecință, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor.

”La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Sursă: antena3.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate