Dezbracatul nu-l face pe om | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: „Love Island România” , lecțiile de viață ale Vicăi Blochina, sexualizarea pentru bani pe Internet, latex, precum și despre alte subiecte care te-ar putea interesa, pe care le poți descoperi și comenta pe canalul nostru de YouTube.

Love Island România este un reality-show românesc de întâlniri bazat pe franciza internațională Love Island. Spectacolul este prezentat de Alina Ceușan, în timp ce Dragoș Răduță este naratorul.
Urmând premiza altor versiuni ale formatului Love Island, show-ul prezintă un grup de concurenți singuri, cunoscuți ca „insulari”, care locuiesc împreună într-o vilă special construită, izolată de lumea exterioară, în încercarea de a găsi dragostea. Oamenii insulei sunt monitorizați în permanență în timpul șederii lor în casă de camere de televiziune în direct, precum și de microfoane audio personale. Pe tot parcursul serialului, concurenții „se cuplează” pentru a evita să fie aruncați din vilă.

În plus, România va vota ca insularii lor preferați să rămână în vilă la anumite momente pe parcursul emisiunii. Pe măsură ce vechii insulari pleacă din casă, noi insulari vor intra. La finalul sezonului, România va vota o ultimă dată pentru a determina cuplul câștigător.

Sursă: wikipedia

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate