#105 | Cabral Ibacka | „Trebuia să fiu dat afară din Pro de 20 de ori.” | B&M cu Petcu și Zob Omenirea.Ro


Urmărește o ediție remarcabilă a podcastului „Boomerul și Milenialu’”cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, în care este invitat Cabral!

În acest episod se discută despre: Berceni, Perioada în care s-a ocupat de asigurări, Începuturile în televiziune, Adrian Sârbu, Motociclete, Călătorii, precum și despre alte subiecte captivante.

Cabral Neculai Ibacka este un prezentator și actor român de televiziune. În 1998, își începe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. În anul 1996 joacă în filmul „Je ne marcherais jamais seul”, film prezentat în anul 1997 la Cannes. Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima Tv. Câteva dintre titluri ar fi : Impact, Banc Show, Vara fără Limite, etc. În anul 2000, trece la Acasă TV, un post de televiziune aflat sub „patronajul” celei mai mari instituții media românească, MediaPro, cea care a deschis uși pentru filme, seriale, produse de MediaPro Pictures. Aici Cabral prezintă Un bărbat adevărat și Povestiri Adevărate. În anul 2004 joacă în filmul „Catacombs” alături de celebra P!nk. În anul 2005 primește cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieți buni. În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească „Păcatele Evei”, și apoi în toamna aceluiași an începe filmările pentru telenovela românească „Iubire că în filme”, unde îl interpretează pe Bobby ‘Parai’ Ugamba. În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, „Povestiri De Noapte”, o emisiune de monden. În toamna anului 2007, el primește un rol în serialul numit „Inimă de Țigan”. Personajul lui fiind Thierry. La nu mult după începerea lui 2008, Cabral primește o altă provocare, pe care o duce până la capăt, așa cum suntem deja obișnuiți: emisiunea-concurs „În al nouălea cer”, prezentată alături de Adela Popescu timp de 15 săptămâni. În toamna anului 2008, începe Regina, o telenovelă ce continuă povestea din Inima de Țigan. Personajul lui Cabral, Thierry este împușcât în primele 10 minute ale primul episod, dar va reveni în serial ceva mai târziu.

Cabral e un foarte bun sportiv. De la 6 ani practică kickbox și thaibox. Are multe titluri de campion și vicecampion național la kickbox și thaibox, până la 23 de ani, concurând cu succes atât semi-contact cât și full-contact. Se antrenează în paralel cu sora lui, Artemis, care la rândul ei strânge în palmares o panoplie impresionantă de titluri de campioană și vicecampioană la kickbox. La 17 ani devine vicecampion în Cupa Europei la kickbox. În 1997 începe să predea Tae-Bo, fiind primul promotor al acestui sport în România. A devenit licențiat în sport tocmai pentru a putea preda într-un viitor apropiat, dorința lui fiind de a avea cea mai tare echipa de kickboxeri juniori.
Cabral Ibacka a fost căsătorit, timp de șase ani, cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță pe nume Inoke Ibacka. În 2011, Cabral s-a căsătorit cu actrița Andreea Ibacka, cea care a interpretat-o pe Irina Dumbravă în serialul „Inimă de țigan”. Din povestea lor de dragoste au apărut doi copii frumoși, Namiko și Tiago. Namiko s-a născut în 2018, iar Tiago în 2021.

Surse: cinemagia.ro, wikipedia

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #cabral #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate