BVCOVIA: „Sunt un om simplu care face muzica, nu vreun gangsta!” | Aproximativ Discutii | Podcast Omenirea.Ro


Bvcovia este invitat într-o ediție de neratat a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira. Aici, discută despre cum și-a dat reset stilului, activitatea sa de streamer, modul în care își alege temele versurilor din piese, muzica trap, publicul de trap și multe alte subiecte interesante pe care le poți descoperi pe canalul nostru de Youtube.

Raduly Ioan Marian (n. 4 Ianuarie 1993, Sfântu-Gheorghe, Covasna), cunoscut sub pseudonimul Bvcovia, este un rapper român. Și-a început cariera încă din copilărie, din anul 2009, sub numele de MCHH, postând melodii prin intermediul internetului. Tot în 2009 lansează primul mixtape intitulat „România”, urmând ca apoi să lanseze încă 3 materiale: „File de poveste” și „Iad sau Rai” (2010) și „Tânăr pentru totdeauna” (2016), precum și multiple single-uri și videoclip-uri. Anul 2016 îi aduce prima piesă în colaborare cu Puglife Entertainment, piesa „Weeda”, pe care își face apariția și Keed, membru Șatra B.E.N.Z. Artistul continuă să lucreze cu Puglife Entertainment și în 2017 lansează piesa „Ochii mei”, care îl propulsează adânc în lumea muzicii. În 2018, face trecerea de la numele MCHH la Bvcovia, lansând piesa „Mă simt ca Bvcovia”, un real succes pe internet.

După schimbarea numelui de scenă, artistul anunță primul album din cariera sa, „Pe trap”, lansat în data de 1 Octombrie 2018. În decembrie 2019, acesta părăsește Puglife Entertainment, devenind artist independent. La aproximativ jumătate de an de la plecare, lansează primul său album independent, „Lego”. Pe acest album, colaborează pentru prima dată cu artiști precum Azteca, Yakki sau Lino Golden. Albumul ajunge pe locul 2 pe Apple Music, la categoria Top Albums, la câteva ore de la lansare. Începutul anului 2021 aduce lansarea celui de-al treilea album de studio, și al doilea ca artist independent, „En Sabah Nur”. Acest material discografic primește răspunsuri pozitive datorită melodiilor emoționante ca „Amintiri și lacrimi” sau „Ecou”, urcând pe poziția numărul 1 în topul albumelor de pe platforma Apple Music la doar câteva ore de la lansare.

Surse: everybodywiki.com

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #bvcovia #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate