Sunt gladiatorul vietii mele „La Cererea Nimanui” cu Gojira, Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


Pasionat de mici și povești amuzante? Atunci avem ceva special pentru tine! HappyFish TV și Terasa „In Mici We Trust” – câștigătorii marelui trofeu „Micul de Aur” 2023 – te invită să urmărești o nouă ediție a podcastului „La cererea nimănui” cu Tudor, Gojira și Tetelu.

În cadrul show-ului se discută despre: ineditul festival gastronomic „Micul de Aur”, modificările fiscale care afectează jocurile de noroc, consumul de alcool în sportul de performanță, precum și despre alte subiecte de interes!

Situată în București, pe Bulevardul Expoziției, la Poarta B în incinta Romexpo, Terasa „In Mici We Trust” se distinge prin autenticitate și respectul purtat preparatelor culinare tradiționale românești. Înființată în 2012, terasa reprezintă viziunea fondatorului Kiki, de a oferi publicului preparatul iconic al bucătăriei românești: micul.

La „In Mici We Trust”, meniul variat oferă mai mult decât micii tradiționali. Vizitatorii pot savura și alte feluri de mâncare de inspirație locală, precum ceafa și cotletul de porc, pieptul de pui și frigărui de pui, toate preparate cu măiestrie la grătar, alimentat cu cărbuni naturali. Aroma inconfundabilă și gustul intens al preparatelor sunt un magnet pentru iubitorii de mâncare autentică.

Complementând experiența culinară, „In Mici We Trust” pune la dispoziție o selecție variată de băuturi răcoritoare și alcoolice, potrivite pentru orice preferințe.

Accesibilitatea este unul dintre punctele lor forte. Fiind prezenți pe platforme de livrare precum Glovo, Tazz și Bolt, se asigură că produsele lor ajung cu ușurință la cei care doresc să se bucure de gustul inconfundabil al micilor, chiar și de acasă.

Având recordul de a produce 12.000 de mici într-o singură zi, „În Mici We Trust” se distinge nu doar prin pasiunea pentru gastronomia autentică, dar și prin capacitatea de a satisface cerințele chiar și în cele mai aglomerate perioade.

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

In Mici We Trust: Facebook: https://www.facebook.com/InMiciWeTrust

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate