Adio raci, popi si tzepari! Ma fac American “La Cererea Nimanui” cu Gojira, Tetelu si Tudor Omenirea.Ro


În cea mai fresh ediție a podcastului „La cererea nimănui” cu Tudor, Gojira și Tetelu, se discută despre: Pescobar VS ANPC, Preotul care i-a convins pe părinții unui copil aflat în moarte cerebrală să refuze donarea de organe, Milionarul Călin Donca, precum și despre alte subiecte actuale.

Celebrul restaurant a lui Paul Nicolau, cunoscut sub pseudonimul „Pescobar”, a fost închis de ANPC din cauza mai multor nereguli găsite de inspectorii de control, precum alimente expirate, pește ținut în condiții nefavorabile sau lipsa autorizației de la primărie.

Internauții au rămas absolut șocați de acest fapt, deoarece patronul localului întotdeauna spunea pe rețelele de socializare că mâncarea de la el este cea mai bună de pe piață. Totuși, dovezile puse la dispoziție de Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au arătat contrariul, publicând imagini cu scoici putrede, somon mucegăit și instrumente mâncate de rugină în bucătăria localului.

Contactat de jurnaliștii WOWBIZ, Pescobar a avut o primă reacție cu privire la acest subiect. Acesta a infirmat anunțul făcut de ANPC, susținând că restaurantul său din Herăstrău este în continuare în funcțiune și că neregulile semnalate au fost unele extrem de minore, precum nerespectarea temperaturii minime pentru păstrarea fructelor de mare.

Surse: protv.ro, wowbiz.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate