#101 | Ionuț Rusu | „Modelul meu a fost Ioan Gyuri Pascu.” | B&M cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


Nu rata prima ediție din noul sezon al podcastului „Boomerul și Milenialu’” cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, în care este invitat Ionuț Rusu!

În acest episod se discută despre: Perioada în care Ionuț a fost șofer de tir, Școală, iUmor, Sketch-uri, Radio, America Express, precum și despre alte subiecte interesante.

Ionuț Rusu s-a născut pe 15 mai 1992. Este comediant, actor și gazdă unui matinal la radio alături de Andrei Ciobanu. Ionuț a câștigat notorietate în cadrul emisiunii iUmor, acolo unde numărul său a fost apreciat de un public larg.

Deși acum este cunoscut în toată România, povestea de viață a lui Ionuț Rusu pare desprinsă dintr-un scenariu de film. S-a născut în zona Harghitei și a trecut prin diverse meserii în căutarea adevăratului său drum în viață.

Întrucât tatăl lui a fost șofer pe tir, Ionuț Rusu a urmat și el această cale, lucrând timp de doi ani. Această perioadă a fost plină de provocări, în special pentru că se simțea departe de familie și prieteni.

Deși nu a avut parte de evenimente tragice în timpul carierei sale de șofer, a avut o coliziune cu unul dintre tirurile pe care le conducea. De asemenea, a fost arestat în Ungaria din cauză că și-a uitat actele acasă.

Cu patru ani în urmă, a început să susțină spectacole de stand-up comedy, debutând cu un eveniment în Craiova. Deși inițial evenimentele nu erau constante, el nu și-a abandonat visul. A învățat din experiență și a rafinat calitatea glumelor sale în timp, atrăgând tot mai mult interesul publicului pentru ceea ce avea să ofere.

Pe lângă pagina de Facebook unde are peste un milion de urmăritori, acesta deține și un cont de YouTube pe care postează aceste sketch-uri, unde în prezent, are o comunitate de peste 764 de mii de urmăritori.

Secretul pe care Ionuț Rusu îl are, pentru a se menține în topul preferințelor oamenilor care îl urmăresc, ține de faptul că a ținut mereu cont de preferințele publicului. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public și norocul a făcut ca ei să savureze conținutul meu și să rezonăm din multe puncte de vedere.”

Surse: wowbiz.ro, kfetele.ro

Îți mulțumim că ne susții cu like, share, subscribe și gânduri bune.

Let’s swim together!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate