Martorii lui E.T. “La Cererea Nimanui” cu Gojira si Tudor Omenirea.Ro


În cea mai fresh ediție a podcastului „La cererea nimănui” cu Tudor si Gojira, se discută despre: Suspendarea Simonei Halep, Extratereștrii descoperiți în Mexic, Bărbatul care a lovit un urs cu parul, precum și despre alte subiecte actuale.

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a publicat, joi, 14 septembrie, motivarea deciziei de suspendare pe 4 ani a Simona Halep ca urmare a încălcării regulamentului anti-doping. Potrivit GSP, care a consultat documentul de 126 de pagini, numele persoanei care i-a recomandat sportivei de 31 de ani să ia suplimentul contaminat cu roxadustat pe care Halep dă vina pentru testul pozitiv: fizioterapeuta Candice Gohier, de la Academia Mouratoglou.

ITIA prezintă acuzațiile, dar și modiul în care a arătat apărarea Simonei la audierile de la Londra, de pe 28 și 29 iunie. „Halep susține că prezența roxadustatului (n.r. – substanța interzisă) în organismul ei a fost cauzată de o contaminare cu un supliment de colagen pe care l-a folosit în finalul lunii august 2022, despre care spune că nu ar fi putut fi suspectat în mod rezonabil de ea sau oricine din echipa ei”, se arată în motivarea ITIA.

Este dezvăluit, apoi, numele persoanei care i-a recomandat Simonei suplimentul de colagen pe care Halep a dat vina pentru contaminare: fizioterapeuta Candice Gohier, care a intrat în staff-ul Simonei în aprilie 2022, luna în care Simona a început colaborarea cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou. A fost primul fizioterapeut străin cu care a lucrat Halep. Pe baza unei recomandări a lui Frederic Lefebvre (care era directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia Mouratoglou) pentru Candice Gohier, aceasta i-a recomandat Simonei 3 produse. Documentul vorbește despre suplimentele în cauză, dar a cenzurat firma care le comercializează. o băutură pe bază de electroliți (Magneziu, Calciu, Sodiu), un supliment pentru recuperare și Keto MCT, un supliment cu acizi grași cu lanț mediu (care se asimilează direct în fluxul sanguin) și pulbere de colagen marin.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat marți că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Surse: libertatea.ro, gsp.ro, hotnews.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate