Sunt ventrilocul propriei sprancene! | „Lonely Fans” cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


În cea mai fesh ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Tânărul din America aflat într-o relație intimă cu mașina lui, Dr. Roxy, Jucării ripoff după branduri cunoscute, precum și despre alte subiecte tari.

Nathaniel, în vârstă de 37 de ani, a apărut într-un documentar, în care a povestit despre relația neobișnuită pe care o are cu mașina sa, pe care a poreclit-o Chase, un Chevy Monte Carlo din 1998.
El a spus că era îndrăgostit de Chase, că cei doi comunicau telepatic, că făceau sex în numeroase poziții și că aveau chiar și un cântec preferat – Can’t fight This feeling de REO Speedwagon.

Nathaniel, din Arkansas, a ținut secretă relația sa cu Chase, dar a dezvăluit-o prietenilor, familiei și lumii întregi, atunci când a apărut documentarul despre obiectofilie, difuzat de TLC.

”Am o relație serioasă cu mașina mea. A fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune instantanee. Nu știu de ce simt așa, știu doar că îl iubesc pe Chase. Întotdeauna ne simțim bine împreună. Avem momentele noastre în care lucrurile se încing.”

Sursă: cancan.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate