Multa plaja – putini oameni „La Cererea Nimanui” cu Gojira, Tetelu si Tudor Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „La cererea nimănui” cu Gojira, Tudor și Tetelu, se discută despre: Plaja de la Mamaia, Prețurile de pe Litoral, Livratorii imigranți de la Glovo, Telescaunul din Iași, precum și despre alte subiecte tari.

Situatà în Bucuresti, pe Bulevardul Expozitiei, la Poarta B, în incinta Romexpo, Terasa „In Mici We Trust” se distinge prin autenticitate si respectul purtat preparatelor culinare traditionale românesti. Infiintatã în 2012, terasa reprezintã viziunea fondatorului Kiki de a oferi publicului preparatul iconic al bucatàriei românesti: micul.

Accesibilitatea este unul dintre punctele lor forte. Find prezenti pe platforme de livrare precum Glovo, Tazz si Bolt, se asigurã cã produsele lor ajung cu usurintã la cei care doresc sã se bucure de gustul inconfundabil al micilor, chiar si de acasã.

Mare atenție dacă plănuiți o plimbare, în aceste zile, pe malul mării, în zona plajelor lărgite din Mamaia. În unele locuri, diferența de nivel, pe plajă, este chiar și de un metru și 75 de centimetri. Controversată încă din timpul operațiunii, ultima extindere a plajei din Mamaia s-a încheiat în 2021.Turiștii au invocat calitatea îndoielnică a nisipului, plin de scoici, dar autoritățile au anunțat că acestea se vor tasa în timp. Fenomenul a mai apărut și în luna ianuarie. Acum, cei de la Apele Române spun că astfel de situații erau de așteptat, că urmare a furtunilor de iarnă. Tot ei dau însă asigurări că intrarea va deveni lină în mare în apropierea sezonului estival, când vor interveni cu mai multe utilaje.

Sursă: stirileprotv.ro

In Mici We Trust: Facebook: https://www.facebook.com/InMiciWeTrust

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #mirica #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate