Era totul hot dog de fapt! | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


În cea mai recenta ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Impozitarea venitului provenit din TikTok, Theo Von Q, Conspirații despre forma Pământului, precum și despre alte subiecte tari.

Toate persoanele care obțin venituri din postări pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube sau alte rețele de socializare, au obligația să le declare și să plătească impozit pe venit și contribuții la stat.
Un ghid cu reguli dedicate lor a fost publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar inspectorii asteaptă să fie depuse în jur de un milion de declarații. Cei care nu fac asta, riscă amenzi.
ANAF a început încă de anul trecut să-i verifice pe cei care fac bani pe internet. Conform broșurii, persoanele fizice care obțin venituri din postări realizate pe TikTok, Instagram, Facebook sau Youtube, inclusiv cei care au câștiguri din criptomonede.

În situaţia în care activitatea desfăşurată nu are caracter de continuitate, veniturilor realizate de persoanele fizice din postările realizate pe diferite reţele de socializare şi care fac astfel reclamă pentru diverse companii/brand-uri le sunt aplicabile prevederile Cap. X Venituri din alte surse din Titlul IV – Impozitul pe venit din Codul fiscal. Pentru veniturile din alte surse, impozitul pe venit se calculează prin reţinere la sursă la momentul acordării veniturilor de către plătitorul de venituri, prin aplicarea cotei de 10% asupra venitului brut, reprezintă impozit final şi se plăteşte la bugetul de stat până la data de 25 a lunii următoare celei în care a fost reținut.

Surse: stirileprotv.ro, bihon.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate